De Vadder vs. Gerlache

Sunday 26 January 2020

Op zondag 26 januari 2020 organiseert onze stichting naar jaarlijkse gewoonte weer een boeiend fundraising evenement ter ondersteuning van haar activiteiten.

Meer nog dan andere organisaties willen we zo dicht mogelijk bij de vele borstkankerpatiënten en hun omgeving staan en hen concreet blijven ondersteunen met kwalitatieve en informatieve activiteiten in een multidisciplinair kader. En dat kunnen we dankzij jullie waardevolle hulp!

Het concept van onze politieke lezingen is ook dit jaar vernieuwd.

Ivan De Vadder, al jarenlang het boegbeeld van de politieke verslaggeving bij VRT Nieuws, heeft collega Alain Gerlache, politiek waarnemer voor de RTBF, erbij gehaald om over elkaars taalgrens te kijken.

 

  

DE VADDER vs. GERLACHE

Ivan De Vadder versus Alain Gerlache, één uur op het scherp van de snee.

Door met elkaar in debat te gaan proberen de twee politieke journalisten u duidelijk te maken wat het verschil is tussen een Vlaamse en een Franstalige blik op de werkelijkheid; hoe ingewikkeld België daardoor wel is; en hoe er aan de twee kanten van de taalgrens aangekeken wordt tegen de toekomst van het land.

Maar op 26 januari is het laatste woord voor u: alles wat u altijd al wilde weten over de Belgische politiek maar tot nu toe nog niet durfde vragen, mag u die ochtend aan de twee politieke journalisten voorleggen.

Een zondagochtend met Ivan De Vadder (VRT NWS) en Alain Gerlache (RTBF): De Vadder vs Gerlache.

 

Ook dit jaar worden de prachtige politiek getinte werken van Karl Meersman tentoongesteld en te koop aangeboden ten voordele van de Beautiful After Breast Cancer stichting. Karl kijkt als tekenaar voor Trends en Knack-Focus continu met bijzondere ogen naar de actualiteit en de wereld rondom hem, wat resulteert in illustraties voor de meerwaardekijker.

Wij kijken er alvast naar uit u op dit politiek hoogstandje te mogen ontvangen en danken u alvast voor uw bijdrage. 

Programma:

Koffie: 10:30u

Debat: 11:00u

Receptie: 12:15u

 

Prijs per ticket 50 Euro

KBC Arteveldetoren,

St-Denijs-Westrem

 

Inschrijving:

U kunt zich registreren door het bedrag over te schrijven op de rekening van de Beautiful After Breast Cancer Stichting BE50 7350 3764 8718, BIC : KREDBEBB, met vermelding van “26 januari" EN het aantal personen + namen.

Uw betalingsbewijs geldt als registratiebewijs/toegangsticket.

Hebt u vragen bij de inschrijving? Email naar rl@beautifulabc.com of bel naar 0497591549.


Alle inkomsten gaan, na aftrek van de organisatiekosten, integraal naar de doelen van de Beautiful After Breast Cancer Foundation.

Sponsors