Opening patiëntenlounge

donderdag 25 januari 2018

In aanwezigheid van de familie van mevrouw Katrien Willems, werd op donderdag 25 januari op de verpleegafdeling Urologie, Gynaecologie en Plastische Heelkunde van het UZ Gent een patiëntenlounge geopend. Een 'huiskamer', warm aangekleed en ingericht, waar patiënten, weg van de soms drukke en kille ziekenhuiskamer, met dokters en verpleegkundigen de moeilijke aspecten van hun ziekte kunnen doornemen. Maar eveneens een huiskamer die de gezinsleden en patiënten kans biedt om even te ontsnappen aan de klinische aspecten van hun verblijf op de verpleegafdeling.

Mevrouw Katrien Willems, die de noodzaak voor een dergelijke lounge aankaartte, heeft voor haar overlijden de totstandkoming van dit mooie project nog in gang gezet. Haar familie zorgde, samen met de stichting Beautiful After Breast Cancer, voor de nodige fondsen.

We zijn enorm blij aan dit project te hebben kunnen bijdragen. Vooral ook dankzij jullie steun kunnen we er blijven zijn voor patiënten en hun omgeving en initiatieven zoals deze blijven ondersteunen. Een heel warm dankjewel 

Images

Room_2.jpgRoom_1.jpgRoom_3.jpg