Clifford Chance

donderdag 25 februari 2021
Advocaten. Ze doen veel meer dan adviseren over juridische zaken of procederen. Clifford Chance, een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met kantoren in Brussel, heeft bewezen een geweldige ambassadeur te zijn in het ondersteunen van goede doelen.
 
Dit keer spoorden ze hun advocaten en personeel aan om te ‘bewegen’ voor Beautiful After Breast Cancer en 3000 euro te verzamelen door te sporten.​ Via de atlasGO-app, het ‘Get Active for Good!’ -Initiatief, konden hun teams elk type activiteit uitoefenen, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, yoga, tennissen en tegelijkertijd euro's per km of uur verzamelen, afhankelijk van de discipline.
Over een periode van vier maanden legden de advocaten en het personeel van Clifford Chance 11.000 kilometer af en deden ze 3.039 uren aan lichaamsbeweging.​ 
 
We zijn zo dankbaar voor dit fantastische initiatief en fijne steun. Het zal de vele projecten die we plannen voor borstkankerpatiënten enorm ondersteunen en het zal zeker bijdragen aan het goed gevoel van velen!
Hartelijk dank aan het team van Clifford Chance dat dit mogelijk heeft gemaakt, advocaten met een warm hart!​