Marathon des Sables

zaterdag 30 oktober 2021

 

Eén van de zwaarste races ter wereld. 7 dagen, 250km, in de brandende woestijn van Marokko. 

 

Marathon des Sables - 1okt tot 11okt 2021

Voor de meesten van ons, zelfs diegenen die regelmatig hardlopen en in het trotse bezit zijn van een medaille voor het succesvol voltooien van een standaard marathon, is deze race er eentje waarvan we ons nauwelijks kunnen voorstellen dat het voor een mens haalbaar is. En toch gaan twee vrienden deze enorme uitdaging aan: Jonathan en Ruben.

En wat meer is, ze lopen het voor een heel goed doel, ter ondersteuning van onze organisatie Beautiful After Breast Cancer. Geen woorden om uit te drukken hoe dankbaar we zijn!

De video trailer onderaan deze pagina zegt jullie alvast wie ze zijn, waarom ze dit doen en hoe JIJ ze hier doorheen kan helpen. Ga zeker kijken! Want deze uitdaging laten we hen niet alleen aangaan!

 

Hoe kan je steunen? 

We zijn enorm trots hiervoor samen te kunnen werken met Tietje, de hoofdsponsor van deze fundraising campagne en nog andere mooie initiatieven in samenwerking met BABC.

Samen met Tietje doen we een beroep op jouw steun:

- Sponsor 1EUR voor elke km waarvan je denkt dat ze die zullen uitlopen (de race is in totaal 250 km!)

OF 

- Sponsor 50 EUR per etappe van de race (er zijn in totaal 6 etappes)

Dit kan je doen door je hieronder in te schrijven. Na het indienen van je contactgegevens en het door jou gekozen sponsorbedrag (vergeet dit ajb niet in te geven in het open tekstveld 'Extra Information'), vragen wij je het overeenkomstige bedrag over te schrijven op de rekening van BABC (KBC Bank IBAN BE50 7350 3764 8718 BIC KREDBEBB) - details voor overschrijving worden je eveneens onmiddellijk bij registratie (na inschrijving) verstrekt.

Elke gift vanaf 40 EUR is fiscaal aftrekbaar in België. 

 

En er is meer!

Vanaf een bedrag van 50 EUR krijg je een verrassingsbox thuis gestuurd. Zonder je veel meer te vertellen, krijg je een voorproefje van Tietje en hun uniek verhaal. En sponsor je het totaal aantal kilometers van de wedstrijd of alle zes etappes, dan word je nog meer verwend!

Vandaar dat het belangrijk is ook jullie adresgegevens bij inschrijving in het registratieformulier in te geven!

 

Tietje is trotse sponsor van Beautiful After Breast Cancer. Geniet maar drink met mate. Overmatig alcoholgebruik kan de gezondheid schaden.  

 

 

Video

Sponsors