Twee politieke lezingen door Ivan De Vadder ten voordele van onze organisatie op 13 en 27 januari.

zaterdag 5 januari 2019

Twee politieke lezingen door Ivan De Vadder ten voordele van onze organisatie op 13 en 27 januari.

Willen jullie meer te weten komen van de expert zelf? Be there!

België en haar politieke impasses, haar regeringen en interim regeringen, haar partij onderhandelingen en coalities. Er was recent nog de Marrakechcoalitie en de val van de federale regering. Is het confederalisme dichterbij dan ooit?

 

Dit en nog heel wat meer in ‘Het Verdriet van België’, de eerste politieke lezing die wordt gebracht door Ivan De Vadder op zondag 13 januari aanstaande. Een sterke lezing die vorig jaar enorm goed werd onthaald en dit jaar, met de recente regeringsperikelen, absoluut niet te missen is. Bovendien is er na de lezing ook mogelijkheid tot vraag en antwoord door Ivan zelf. Als politiek analist volgt hij de politieke actualiteit op de voet.

Copyright illustratie Karl Meersman die er zijn fantastische werken zal tentoonstellen voor Beautiful After Breast Cancer.

Willen jullie er graag bij zijn?  

“Het Verdriet van België” 
Op 13 januari 2019 om 10:30u
“Een Democratie op zoek naar haar Kiezers”
Op 27 januari 2019 om 10:30u

Prijs per ticket 50 Euro (Combi ticket 90 Euro)
KBC Arteveldetoren, St-Denijs-Westrem 

Inschrijving:

U kunt zich registreren door het bedrag over te schrijven op de rekening van de Beautiful After Breast Cancer Stichting BE50 7350 3764 8718, BIC : KREDBEBB, met vermelding van “Het verdriet van België 13 januari” of “Een democratie op zoek naar haar kiezers 27 januari" of “Combi ticket 13 en 27 januari” EN het aantal personen + namen.

Uw betalingsbewijs geldt als registratiebewijs/toegangsticket.

Hebt u vragen bij de inschrijving? Email naar rl@beautifulabc.com of bel naar 0497591549.

Wilt u meer weten over de tweede lezing? Klik hier.